Скільки курей на одного півня

Скільки потрібно місця для курей?

Найкраще коли двері виходить на схід, а вікна на південь: так в приміщення найдовше будуть потрапляти сонячні промені. Курник повинен бути просторим, не залежно від того, скільки б птахів в ньому не було. Арифметика нескладна: на 1–2 курки потрібно не менше 1 м2 площі пташника і 3–4 м2 на території вигулу.

Якого півня залишити?

Як його вибрати? Фахівці рекомендують восени залишати на плем'я великих і добре розвинених птахів, з яскраво забарвленим гребенем, пишним хвостом, блискучим оперенням. Якщо півень належить до якоїсь певної породи, то треба придивитися, чи ознаки цієї породи чітко виявлені.

Як вибрати півня в домашніх умовах?

Повітря, яке видихає півень, не повинне бути з якимось запахом. Огляньте гребінь — у здорової птиці він яскраво червоний. Зверніть увагу, чи здоровий дзьоб, чи правильно закривається (без нахльосту). Оперення здорового півня – гладеньке, без вад.

Скільки курей на одного півня має бути в курнику
Багатьох господарів цікавить, на скільки курей і яка кількість півнів потрібно тримати. Фахівці вважають, що в середньому на 10 курей треба заводити 1 півня, а на 20 курей повинно бути не менше двох. Важливо! Мінімум на 1 півня має припадати 4-5 курок, а максимум — 12-13. При …

Related Post

Як підключити базу postgresql після переустановкиЯк підключити базу postgresql після переустановки

Як відновити базу даних PostgreSQL? На вкладці "Файл" натисніть кнопку огляду (…), після чого відкриється діалогове вікно "Виберіть ім'я вихідного файлу". Виберіть файл резервної копії та натисніть кнопку «Відкрити». Залишіть

Як називається весільний головний убір нареченої?Як називається весільний головний убір нареченої?

Фата́ (Від тур. Обруч, вінок, фата, діадема, капелюх чи корона – Фасони головних уборів та аксесуарів різноманітні. Ця традиція прийшла до нас з Англії, дослівно вона звучить так: "Something old

Коли можна прибирати моркву та буряки на зберіганняКоли можна прибирати моркву та буряки на зберігання

Прибирати моркву фахівці рекомендують тоді, коли температура навколишнього повітря опуститься до позначки близько 5°С. Краще встигнути це зробити до перших заморозків – якщо морква встигне "прихопитися" морозом, то почне загнивати,