Скільки днів соляться огірки

Скільки днів квасити огірки?

На одну 3-літрову банку потрібно приблизно 1,3 л розсолу. Потім банки щільно закрити капроновими кришками і поставити в холодне темне місце (півниця, підвал). Через 20-30 днів огірки готові до вживання. Квашені (солоні) огірки готові.

Як засолити огірки щоб були хрусткі?

Банки з огірками, засоленими холодним способом, закривають капроновими кришками і зберігають у холоді. А банки з огірками, залитими гарячою водою, закочуються залізними кришками і можуть зберігатися при кімнатній температурі. 4. Щоб солоні огірки вийшли щільними і хрусткими, замочіть їх у холодній воді на 3-4 години.

Скільки солі для соління огірків на зиму?

Для квашених огірків на 1 літр води зазвичай кладуть 50-60 г солі. Це приблизно 2 – 2,5 ст. ложки. Для маринованих огірків уміст солі може бути меншим – її кількість мусить пропорційно поєднуватися із цукром та оцтом.

Скільки часу огірки – Lessad.biz.ua

Related Post

Причини, чому півонії не цвітуть на старих кущах та які були ранішеПричини, чому півонії не цвітуть на старих кущах та які були раніше

Зміст:1 Причини, чому півонії не цвітуть на старих кущах2 Вплив віку на розвиток рослини3 Недостатнє доглядання та умови утримання4 Які були раніше погляди на причини нецвітіння півоній на старих кущах5

Кольрабі при діабетіКольрабі при діабеті

Що не можна вживати при цукровому діабеті? Не рекомендовано їсти будь-які солодощі, борошняні вироби, картоплю, каші, тобто все, що містить складні та прості вуглеводи. Дозволено вживати: яйця, птицю, рибу, м'ясо,