Скільки часу жарити стейк на сковороді?

Найбільш оптимальний ступінь прожарювання — Medium well — майже повністю просмажений. стейк із прозорим соком. Час прожарювання з кожного боку становить 5-6 хвилин. Well done – сильно просмажений стейк по всій товщині сіро-коричневого кольору. Час готування – 6-7 хвилин з кожного боку.

Нижче наведено приблизну температуру та опис кожного виду прожарювання.

  1. Raw: Внутрішня температура 46-49 ° C. …
  2. Rare: Внутрішня температура 52-55 ° С. …
  3. Medium rare: Внутрішня температура 55-60°С.
  4. Medium: Внутрішня температура 60-65°С.
  5. Well done: Внутрішня температура 71 ° С і вище.

Залежно від товщини, розміру та якості шматка, стейк можна готувати від 5 хвилин до години. Але так чи інакше, головна умова при приготуванні стейка — сильний вогонь, розпечене вугілля на грилі або добре розігріта сковорода.

Related Post

Який фундамент має найбільшу теплоізоляцію?Який фундамент має найбільшу теплоізоляцію?

Зміст:1 Який фундамент краще обрати для приватного будинку?2 Який тип фундаменту найдорожчий?3 У чому відмінність стрічкового фундаменту від монолітного?4 Який фундамент краще та дешевше? При будівництві будинку одним з найважливіших