Яблука вимити, цілком, не нарізаючи, викласти в банки. Виноград також помити і цілком, гронами, теж помістити в банки. Приготувати сироп – на кожен літр води використовувати 200 гр цукру, варити, помішуючи до повного розчинення.9 серп. 2022 р.
Як правильно зробити сироп?
налити в чистий посуд 1 літр води; додати 1 кілограм цукру; закип'ятити на повільному вогні, постійно помішуючи до повного розчинення цукру й утворення однорідного розчину; додати необхідні ароматизатори.
Як приготувати цукати з яблук?
У каструлю наливаємо воду і засипаємо цукор, лимонну кислоту. Варимо сироп близько 5 хвилин, після того як він закипить. Після цього, викладаємо в сироп нарізані яблука, і варимо їх на невеликому вогні близько 5 хвилин. Після того, як ми проварили фрукти, залишимо вміст каструлі на 3-4 години до повного охолодження. Кеш
Як правильно зварити сироп для варення?
Як зварити цукровий сироп для варення Інгредієнти: цукор – 1 склянка, вода – 1 склянку. Загальний час приготування: 5 хвилин, час варіння: 5 хвилин. Калорійність: 285 калорій на 100 грам продукту).
Сироп — Вікіпедія
Сироп (фр. sirop, араб. شراب صيدلاني (шараб)) — концентрований цукровий розчин, суміш окремих цукрів (сахарози, глюкози, фруктози, мальтози) у воді чи в натуральному фруктовому соку. Вміст цукру в сиропі зазвичай варіює від 40 до 80 %.…