Чому капуста синя?
rubra) — овочева й кормова культура, дворічна рослина родини капустяних, різновид городньої капусти виду Brassica oleracea var. capitata f. rubra із характерним червоно-фіолетовим забарвленням листя. Колір листя зумовлений вмістом у клітинах рослини антоціанів.
Як правильно приготувати брюссельську капусту?
Брюссельську капусту слід відварити на пару протягом 8-10 хвилин. Тим часом розігрійте сковороду з вершковим маслом і обсмажте нарізану півкільцями цибулю. Додайте трохи оцту і продовжуйте готувати до м'якості.
Як їсти капусту кольрабі?
Кольрабі можна просто очистити, нарізати невеликими шматочками, додати солі й чорного перцю на смак та запашної оливкової олії – це вже буде дуже смачно. А ще з нею є багато смачних та простих рецептів салатів. Буде справжня вітамінна бомба.
Синя капуста з імбирем і руколою – vegasmak
Як цю хрустку капусту з дивним ароматом. Знадобиться: капуста синя 0,5 кг; корінь імбиру 5-10 г; часник 1-2 зубці; рукола; кінза; сіль (за смаком) олія …