Щоб помідори швидше заквасилися, кожен треба кілька разів проколоти зубочисткою. Сіль, цукор і гірчицю, розколотити теплою водою до розчинення, розвести холодною водою, щоб повністю розсіл заповнив банку (загалом треба 1,3-1,5 л води). Поставити у тепле місце на три дні. На четвертий день можна їсти.26 серп. 2020 р.
Що кидати в квашені помідори?
Процедура закваски дуже проста. Вимили помідори, скласти з в банку, покласти в банку часник (2-4 зубчики на 3-х літрову банку), парасольки і / або стебла кропу, листочок хрону або кілька шматочків кореня хрону, далі зелень за бажанням (кілька листочків вишні , іноді смородину).
Як заквасити Чері в домашніх умовах?
Складіть помідори в пакет, додайте туди часник, витиснений через часникодавку, сіль і зелень. Далі закрийте пакет, добре його потрусіть, лишіть помідори на 2-3 години при кімнатній температурі, а потім помістіть в основне відділення холодильника. Смачні гостренькі помідори чері будуть готові вже через добу.
Скільки потрібно солі на квашені помідори?
Квашені помідори – найкращий рецепт: на 1 л води беремо 50 грам солі та 60 грам цукру.
Квашені помідори в 3-літрову банку (рецепт за 3 дні) …
Квашені помідори за 3 дні. Рецепт до неподобства простий і з смачним . Для закваски можна використовувати зелені, бурі і червоні помідори (тільки щоб …