Шпаківні коли вішати

І згадуємо про стару народну традицію – вішати коло житла пташині будиночки-шпаківні. Щоб у будиночку вивелося потомство, його зазвичай вішають навесні, найкраще до прильоту шпаків, тобто до кінця березня – початок квітня.23 бер. 2015 р.

Коли треба вішати шпаківню?

Початок весни – кращий час для того, щоб встановити на своїй ділянці шпаківню з метою забезпечити пернатих помічників, борців з шкідливими комахами, надійним домом. Розповімо вам, як правильно вибрати місце для шпаківні на ділянці і встановити її своїми руками. Кеш

Скільки років живуть шпаки?

Тривалість життя: 3 роки. До родини шпакових належить 108 видів, наприклад, священна майна і рожевий шпак. Шпак є одним з найбільш кмітливих і найбільших птахів, що досить легко пристосовуються до різних природних умов. Він є невибагливим при виборі їжі.

Звідки прилітають шпаки?

Однак є і часткові, які мігрують зовсім недалеко. Шпаки, які мешкають у Великобританії, залишаються в країні протягом усієї зими. Сюди ж зимувати прилітають і шпаки Скандинавії, поділяючи територію з птахами-резидентами. Журавлі зимують в Ірані, Індії, Іраку або Африці.

Той, хто живе у шпаківні Цікаві місця • Пам’ятки • Що …
Цікаві місця Той, хто живе у шпаківні ⭐ Визначні місця ⭐ Ідеї, куди поїхати на вихідних і подивитися в Той, хто живе у шпаківні … А коли пташенята з’являються …

Related Post

Личинки травневих жуків харчуютьсяЛичинки травневих жуків харчуються

Через 30-40 днів з яєць з'являються дрібні білі личинки. Вони проводять в землі чотири роки, безперервно харчуючись. В перший рік личинки харчуються гумусом, а на другому-третьому році життя зазвичай переходять

Як правильно доглядати за агрусомЯк правильно доглядати за агрусом

Повноцінний догляд за аґрусом включає такі основні агроприйоми, як поливи, підгодівлі, регулярне розпушування ґрунту, обрізка та захист від хвороб і шкідників. Дуже важливо систематично перекопувати ґрунт на ділянці з аґрусом,

Час збирання кабачківЧас збирання кабачків

Достиглий кабачок набуває властивого сорту кольору. Плоди з твердою шкірочкою непридатні для споживання, бо втрачають споживчі якості. Хоча з них можна приготувати смачну ікру. Період збирання триває з червня до