Шпинат має дуже яскравий зелений пігмент, тому листя можуть додавати в тісто не тільки для смаку, але і для його фарбування в зелений колір. Свіжий шпинат використовують в салатах, соусах, холодних закусках. Шпинат додають в супи як додатковий компонент, так і роблять крем-суп зі шпинату.5 черв. 2020 р.
Що можна приготувати зі свіжого шпинату?
Свіже листя шпинату добре підходить і для приготування супів-пюре. Все дуже просто: треба лише зварити картоплю з ароматними спеціями та додати зелень. Якщо ви хочете зробити суп-пюре зі шпинату ніжнішим, влийте трохи вершків перед тим, як будете його перебивати. Тоді ви отримаєте смачний крем-суп із зеленню. Кеш
Що можна робити зі шпинатом?
Порада.
- 1 Салат з шпинату, печеного буряка і сиру
- 2 Шпинат з лимоном і часником
- 3 Лазанья зі шпинатом
- 4 Шпинат із шинкою
- 5 Салат зі шпинатом, огірком і яйцями
- 6 Гарнір із шпинату
- 7 Фріттата зі шпинатом
- 8 Суп із шпинату
Як їсти свіжий шпинат?
Шпинат можна їсти як в сирому вигляді, так і у відвареному. З молодого шпинату краще готуйте салати або діп (соус, в який можна вмочати їжу, наприклад, м'ясо і морепродукти). Більш грубі і зрілі листя готуйте на пару, смажте або тушкуйте.
Страви зі шпинату — 10 простих та смачних рецептів
10 цікавих рецептів зі шпинатом Шпинат з беконом і соусом бешамель. Інгредієнти: 400 г свіжого шпинату; 3-4 смужки бекону; 1 цибулина; 1 зубчик часнику; 2 столові ложки вершкового масла ;