Зокрема, потрібно розчинити від 1 до 2 столових ложок меду в 1 склянці води кімнатної температури та замочити порізані яблука у цій суміші на 1-5 хвилин. Якщо ви не готові з'їсти їх одразу, помістіть у холодильник на ніч у поліетиленовому пакеті, і вони залишаться свіжими.
Чому яблуко темніє?
Чому яблука темніють на зрізі? Як правило, на це питання відповідають так: через те, що кисень повітря окисляє залізо, яке міститься в яблуках. Часто додають при цьому, що, якщо яблуко після розрізання не темніє або “іржі” на зрізі мало, значить, яблуко містить мало заліза.
Чому яблуко темніє на зрізі?
Головним каталізатором реакції є кисень. І як підсумок, в яблуках у величезній кількості утворюється хинон, а він – сильний окислювач. Ось це і є правильна відповідь на питання про те, чому яблуко темніє на зрізі. Кеш
Як зберігати яблука на зиму в домашніх умовах?
Місце зберігання з оптимальними умовами Найкомфортніша температура від +3 до +5 градусів, при ній зберігається соковитість фруктів. Дуже сухе і дуже вологе приміщення теж не підійде. Темне і прохолодне приміщення, таке як льох, ідеально підходить для довгого зберігання яблук.
Як зробити, щоб яблука не темніли при нарізці?
Як зробити так, щоб очищені яблука не темніли? Що робити, щоб яблука не потемніли; Чому темніє розрізане яблуко? Спосіб 1 – лимонний сік; Спосіб 2 – …