Із зелених яблук можна зварити чудове варення, яке дехто називає Бурштинові дольки або Карамельні часточки. Для приготування такої заготовки якраз і потрібні зелені, недозрілі яблука з щільною структурою.
Що робити з яблук?
Яблуко — їстівний плід яблуні, соковитий та багатий на вітаміни. Цей фрукт вживається в їжу у свіжому, квашеному, печеному вигляді. З яблук роблять джеми, повидла, безалкогольні та алкогольні напої, різні десерти та цікаві страви.
Що робити з гнилими яблуками?
Складування опалих яблук для майбутніх посадок Для цього викопайте досить велику яму і складайте туди шарами опалі яблука, ґрунт та лист. Схожий метод використовується під час створення яблучного компосту. Вже наступного року ви зможете зібрати чудовий урожай.
Що можна зробити з кислих яблук?
Яблука кислих сортів найкраще використовувати для приготування м'ясних страв. Вони чудово гармонують в якосты начинки для м'ясних рулетів. Можна тушкувати з ними м'ясо або додавати в страви з курки і риби. Яблуками добре фарширувати свинину, або запікати цілком з куркою або качкою.
7 смузі із зеленим яблуком для правильного початку дня
Рецепт: Пиріг на кефірі з яблуками