Що входить до Молочки?
До молочної продукції відносяться: молоко питне; вершки; молоко і вершки сухі; масло вершкове і жир молочний; сир твердий, напівтвердий, м'який, підплавлений, плавлений і кисломолочний; кисломолочні продукти (йогурт, кефір, ацидофілін, ряжанка, кумис, сметана, простокваша, варенець); морозиво молочне, вершкове, пломбір … Кеш
Який молочний продукт найкорисніший?
Дієтолог назвав найкорисніший для людини молочний продукт Media. Лікар пояснив, що кефір має всі поживні речовини зі складу молока, але при цьому легше засвоюється. Також він дозволений людям з підвищеною чутливістю до лактози: річ у тім, що в його складі практично немає молочного цукру.
Коли краще вживати молочні продукти?
Нутриціологи вважають, що кисломолочний сир, як і решта молочки, краще їсти в першій половині дня, тобто до 16:00. Оскільки в складі будь-якого молочного продукту містяться молочний білок і молочний цукор, а вони легше засвоюються саме в цей час.
Молочні продукти — Вікіпедія
Молочні продукти, діал. набі́л — харчі, що виробляються з молока. Переробка молока в харчі відбувається для надання особливих смакових якостей і підвищення стійкості до зберігання. Зазвичай використовується молоко сільськогосподарських тварин, насамперед, корів, овець, …