Зі спаржі роблять вишукані закуски, супи і гарніри. Її додають у відкриті пироги і тарти, фрітати і інші легкі страви.13 трав. 2018 р.
Що можна приготувати зі спаржею?
Страви зі спаржі відрізняються великою різноманітністю. Вона добре поєднується практично з усіма продуктами. Спаржу можна додавати в салати, готувати з неї супи та рагу. Часто її просто бланшують і подають з соусом, а також запікають. Кеш
Як відварювати спаржу?
Варити спаржу потрібно протягом 1- 4 хвилин до готовності, залежно від товщини. Аби спаржа після варіння мала свіжий зелений колір – злийте гарячу воду та повністю охолодіть пагони в крижаній воді. Це ідеальний спосіб приготувати спаржу, якщо ви будете подавати її охолодженою. Кеш
Скільки часу смажити спаржу?
Просто вимийте та очистіть аспарагус, викладіть у форму для запікання, збризніть оливковою олією та запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці впродовж 8-10 хвилин. Кеш
Що приготувати зі спаржею — найсмачніші …