1. Порізати баклажани часточками, смужками, або кубиками. 2. Посипати їх сіллю і дочекатися, поки вони пустять сік – 10-15 хвилин, з цим соком піде і гіркота з баклажанів.
Що робити щоб вийшла гіркота з баклажанів?
Готово, можна з них щось готувати, не боячись при цьому, що вони матимуть гіркуватий смак. Якщо хочете випробувати сухий спосіб видалення гіркоти, розріжте баклажани навпіл і посипте м'якоть сіллю. Залишіть на 20 хвилин. Після закінчення зазначеного часу змийте сіль.
На скільки замочувати баклажани?
Окисний ефект речовини дозволяє швидко продезінфікувати насіннєвий фонд. У 3% розчині посадковий матеріал замочують на 15-20 хвилин, а потім промивають. Якщо приготувати розчин із 1 склянки води та 1 чайної ложки перекису, час замочування необхідно збільшити до кількох годин, промивання не потрібно. Перманганат калію.
Що можна приготувати з баклажанів?
Баклажани можна запікати, готувати на грилі, робити на їх основі соуси до м'яса та риби, додавати в печеному вигляді в салат, готувати крем-суп і навіть заморожувати на зиму.
Чтобы баклажаны не горчили: что нужно делать, как …
Если удается удачно выбрать овощ, то размачивать его или обрабатывать как-то по-иному не придется. В других случаях обработка требуется, поскольку горечь этого продукта пропитает все блюдо …