Що робити з грушею?
Груші можна додавати у свіжому вигляді в салати, піцу, поєднувати з хамоном, а також запікати з м'ясом, готувати на грилі, варити варення й джем.
Що можна зробити з груш на зиму?
Що приготувати з груш на зиму: ТОП-5 рецептів незвичайних…
- Грушеве варення
- Грушевий компот
- Груші в банках цілком
- Грушеве повидло
- Груші цілком без стерилізації
Як запікати грушку?
Форму для випічки застелити пергаментним папером, викласти груші, змастити розтопленим солодковершковим маслом. Цукор та корицю перемішати, посипати груші. Випікати близько 30 хв. при температурі 180°С (або з кожної сторони по 15 хв.)
Що приготувати з груш: 10 осінніх рецептів | Українська …
Для тіста: 1. 2 склянки вівсянки; 2. ⅓ склянки мигдального борошна; 3. 1 столова ложка коричневого цукру; 4. 1 чайна ложка ванільної пасти; 5. 2 чайні ложки розпушувача; 6. 2 яйця; 7. 1,5 склянки натурального йогурту, і ще трохи для подачі. Для карамелізованої груші: 1. 30 грамів вершкового …