Що робити з грушею?
Груші можна додавати у свіжому вигляді в салати, піцу, поєднувати з хамоном, а також запікати з м'ясом, готувати на грилі, варити варення й джем.
Коли можна зривати груші на зиму?
Осінні сорти груші, зібрані в стані знімної зрілості, добре переносять транспортування. Зимові сорти груші знімають в кінці вересня-початку жовтня.
Скільки часу варити варення з груш?
Груші в сиропі поставити на середній вогонь і довести до кипіння. Після закипання варити 5 хвилин. Потім зняти з вогню і поставити варення на 12 годин в холодильник. Повторіть варіння і охолодження ще 2 рази.
Варення з м’яких груш на зиму: 5 кращих покрокових …
Варення з м’яких груш на зиму: 5 кращих покрокових рецептів приготування Варення просте з м’яких груш — смачне ласощі, яке зможе приготувати і той, хто мало розбирається в кулінарній справі.