Що приготувати з патисонів швидко та смачно

Що можна зробити з патисонів?

Смажені патисони з часником Патисони вимити, нарізати кружечками, посолити і обваляти в борошні. Розігріти олію на сковороді, викласти овочі і обсмажити їх до золотистого кольору. Часник пропустити через прес, зелень дрібно нарізати, змішати їх зі сметаною (майонезом). Подавати смажені патисони разом з соусом. Кеш

Як фарширувати патисони?

Цибулю нарізати дрібно, моркву потерти і смажити на олії до готовності. Рис перемішати з фаршем, смаженою цибулею та морквою, додати в масу сіль, перець, яйце і викласти в середину патисона і закрити кришечкою. Налити в бляшку олії, поставити патисон. Зверху полити кетчупом, майонезом і сметаною.

Як нарізати патисони?

Патисони нарізати пластинками завтовшки в 1 см. При необхідності овочі заздалегідь очищаються від шкірки. Шматочки умочують в яєчної суміші, обвалюються в борошні, після чого до рум'яності обсмажуються на гарячому маслі. На плоске блюдо викладаються овочеві скибочки і притрушиваются часниковою кашкою. Кеш

Блюда из патиссонов – RussianFood.com
Патиссоны, запеченные с сыром и сметаной. Летнее изобилие. Предложу на гарнир патиссоны, запеченные в духовке с сыром и сметаной. патиссон, сметана, сыр твёрдый, яйца, лук зелёный, зелень …

Related Post

Вирощування курчат у домашніх умовахВирощування курчат у домашніх умовах

Що давати Суточным курчатам в домашніх умовах? У перші десять днів курчат годують через кожні дві години. У цей період кращою їжею для них будуть дрібно нарубані круто зварені яйця,