Що можна приготувати з молодої квасолі?
Перші і другі страви з квасолі: 4 простих рецепта
- Рагу з квасолі з картоплею
- Курка з квасолею і овочами
- Квасолевий суп з м'ясом (свинина)
- Суп з квасолею і грибами
Кеш
Як правильно приготувати квасолю?
Після замочування квасолю необхідно промити, перекласти в каструлю, залити водою та варити на середньому вогні 30-35 хвилин. Сіль додайте на початку варіння. Якщо додати цукор, щоб зробити квасолю більш солодкою, цей інгредієнт збільшить час приготування. Загалом час варіння залежатиме від обраного сорту квасолі. Кеш
Як варити молоду квасолю?
Як варити молоду квасолю Вода має повністю покривати квасолю. На невеликому вогні доводимо воду до кипіння, виливаємо її та наливаємо нову холодну рідину і знову доводимо до кипіння на невеликому вогні. Після закипання знижуємо температуру та варимо квасолю до готовності протягом 0,5-2 годин.
Страви з квасолі – Рецепти з фотографіями
Рецепти страв, що містять квасолю. Плов з квасолею, тушена чона квасоля, квасоля зі сметаною, капуста з квасолею, зупи, салати та багато іншого. Дієтичні страви Другі страви Пісні страви …