Що приготувати з м’яких груш?
Груші можна додавати у свіжому вигляді в салати, піцу, поєднувати з хамоном, а також запікати з м'ясом, готувати на грилі, варити варення й джем.
Що можна зробити з груш на зиму?
Що приготувати з груш на зиму: ТОП-5 рецептів незвичайних…
- Грушеве варення
- Грушевий компот
- Груші в банках цілком
- Грушеве повидло
- Груші цілком без стерилізації
Скільки варити варення з груш?
Груші в сиропі поставити на середній вогонь і довести до кипіння. Після закипання варити 5 хвилин. Потім зняти з вогню і поставити варення на 12 годин в холодильник. Повторіть варіння і охолодження ще 2 рази.
Що приготувати з груш: 10 осінніх рецептів | Українська …
Тісто буде хрустким і золотистим, а груша ніжною, оскільки цей тарт – перевернутий, запевняють у Taste. 1. 70 г (1⁄3 склянки) цукрової пудри; 2. 50 г несолоного масла; …