Як смачно приготувати коропа?
Начинити коропа сумішшю цибулі та моркви, порізаним кропом та подрібненим часником. На фольгу викласти подушку з картоплі, зверху покласти коропа, обмазати сметаною, зверху покласти решту картоплі та кріп. Загорнути коропа в фольгу. Запікати його в духовці 50 хвилин при температурі 170°C. Кеш
Скільки часу пекти коропа?
Загортаємо фольгу і випікаємо коропа у розігрітій до 180 градусів духовці впродовж 40 хвилин. За 10 хвилин до завершення приготування розгортаємо його з фольги і допікаємо решту часу. У риби має з'явитися золотиста скоринка.
Як приготувати філе коропа?
Покроковий рецепт
- Отфилировать карпа. …
- Натерти карпа перцем і сіллю.
- Змішати лимонний сік з сіллю за смаком перцем і оливковою олією. …
- Нарізати цибулю на щільні кільця і покласти на фольгу. …
- Викласти поверх цибулі філе і полити рибу соусом. …
- Смачна і ароматна рибка готова!
Кеш
Ікра сазана "коропа" – 9 рецептів приготування в домашніх …
Соковиті ікряники з ікри сазана – це апетитна кулінарна ідея для вашого столу. Готовий продукт порадує вас яскравим смаком, корисними і поживними властивостями. Подавайте до столу, доповнивши хлібом, свіжими овочами або іншими гарнірами. Для приготування ікряніків в домашніх …