Як смачно приготувати гарбуз з м ясом?
У миску влийте олію, бальзамічний оцет, вичавіть часник, додайте паприку, листочки розмарину, сіль і розмішайте. Покладіть до цієї суміші скибки гарбуза і руками вимішайте, щоб ароматна суміш з олією огорнула гарбуз. На змащене олією деко викладіть м'ясо і скибки гарбуза. Запікайте в духовці при 180ᵒС 40 хвилин.
Що смачного можна приготувати з гарбуза?
Страви з гарбуза: топ-10 смачних рецептів від учасників «МастерШеф»
- Гарбузовий салат з огірками, помідорами та зеленню Складові: …
- Гарбузовий крем-суп Складові: …
- Гарбузова запіканка з сиром …
- Курка, запечена в гарбузі …
- Котлети гарбузові …
- Рисова каша з гарбузом і родзинками …
- Гарбузовий пиріг …
- Гарбузові кекси
Що робити з гарбуза?
З гарбуза готують каші, супи, запіканки, гарніри та десерти, цукати та мармелад. Також із нього виходить смачнющий сік. Вчені кажуть, що гарбуз містить вітаміни A, B, C, PP, E, клітковину, мінерали кальцію, калій, залізо, цукор, мідь, фтор, цинк, каротин. А бета-каротину набагато більше, ніж у моркві.
Що приготувати з гарбуза? 27 рецептів смачних страв
Інгредієнти: 280 г свіжої тертої гарбуза, 90 г масла вершкового, 160 г цукру-піску, 3 великих яйця, середній лимон, стакан з гіркою борошна, 1 ч. л. харчової соди. 1. Тертий гарбуз руками віджимається від соку. 2. З лимона дрібної теркою знімається цедра. А з м’якоті вичавлюється сік. Від нього …