Як їсти білу редьку?
Біла редька — універсальний коренеплід, який можна їсти сирим та готувати. Вона підходить для тушкування в соусах на основі олії або вершків. Її можна нарізати тонкими скибочками або натерти на тертці та подавати з хлібом, олією та сіллю або додати в салати.
Як зробити салат з червоної редьки?
Салат з редиски і помідорів Листя салату промити, порвати руками і викласти в миску. Редис і червону цибулю нарізати півкільцями і додати до листя салату. Помідори нарізати часточками, сир фета – кубиками і також додати в ємність. Поперчити і посолити салат, в кінці заправити олією і перемішати.
Як правильно їсти чорну редьку?
Чорну редьку зазвичай їдять у салатах в тертому чи подрібненому вигляді. Саме так овоч зберігає максимум корисних властивостей. Однак, з редькою можна приготувати багато яскравих і незвичайних страв. Її маринують, смажать, варять і роблять пюре або додають до супів.
Блюда с белой редькой – 19 рецептов приготовления пошагово
Блюда с белой редькой – 19 домашних вкусных рецептов приготовления. Яркий, красивый, аппетитный, легкий, для жары! Постный, диетический, бюджетный, но такой вкусный, хрустящий. Вариация всеми …