Що приготувати із замороженого зеленого горошку?
Із замороженого зеленого гороху можна приготувати суп, соус, пюре, додати до салату або гарячого гарніру. Зелений горошок смакує з кинзою, часником, сиром, мʼятою, цибулею, картоплею та іншими овочами, рисом, лапшою, мʼясом, креветками, морськими гребінцями, цитрусовими, соєвим соусом, кунжутом, олією, тофу.
Що можна зробити з зеленим горошком?
ТОП-5 рецептів з молодим зеленим горошком від Євгена Клопотенка
- Ризото із зеленим горошком Існує багато рецептів ризото – з морепродуктами, куркою, лісовими грибами та навіть буряком. …
- М'ясний суп з чорносливом та зеленим горошком …
- Пиріг із зеленим горошком та цибулевим конфітюром …
- Курка по-індійськи із зеленим горошком
Кеш
Що можна приготувати з консервованого зеленого горошку?
Консервований горошок зазвичай асоціюється лише з олів'є, а даремно, цей продукт зробить ваше меню яскравим, корисними і смачними салатами.
- Салат з яєць, огірка і горошку
- Салат з печінки тріски і горошку
- Салат з курки, грибів, картоплі і горошку
- Салат з курячих сердець і горошку
- Салат з ковбаси, кукурудзи та горошку
Зеленый горошек замороженный – Recept.ua
Зеленый горошек замороженный – Recept.ua