Що приготувати із замороженим горошком зеленим

Що приготувати із замороженого зеленого горошку?

Із замороженого зеленого гороху можна приготувати суп, соус, пюре, додати до салату або гарячого гарніру. Зелений горошок смакує з кинзою, часником, сиром, мʼятою, цибулею, картоплею та іншими овочами, рисом, лапшою, мʼясом, креветками, морськими гребінцями, цитрусовими, соєвим соусом, кунжутом, олією, тофу.

Що можна зробити з зеленим горошком?

ТОП-5 рецептів з молодим зеленим горошком від Євгена Клопотенка

  • Ризото із зеленим горошком Існує багато рецептів ризото – з морепродуктами, куркою, лісовими грибами та навіть буряком. …
  • М'ясний суп з чорносливом та зеленим горошком
  • Пиріг із зеленим горошком та цибулевим конфітюром …
  • Курка по-індійськи із зеленим горошком

Кеш

Що можна приготувати з консервованого зеленого горошку?

Консервований горошок зазвичай асоціюється лише з олів'є, а даремно, цей продукт зробить ваше меню яскравим, корисними і смачними салатами.

  • Салат з яєць, огірка і горошку
  • Салат з печінки тріски і горошку
  • Салат з курки, грибів, картоплі і горошку
  • Салат з курячих сердець і горошку
  • Салат з ковбаси, кукурудзи та горошку

Зеленый горошек замороженный – Recept.ua
Зеленый горошек замороженный – Recept.ua

Related Post

Скільки грошей заробляють початківці СММ фахівці в Україні? | Ціни на послуги СММ-продвиженняСкільки грошей заробляють початківці СММ фахівці в Україні? | Ціни на послуги СММ-продвиження

Соціальні мережі вже давно стали необхідною частиною бізнесу. Для успішного просування продукту або послуги потрібні фахівці зі Соціальних медіа (СММ). Асортимент їх послуг дуже широкий – від створення стратегії просування

Де не можна наносити крем на подразнену шкіру?Де не можна наносити крем на подразнену шкіру?

Зміст:1 Обличчя2 Пошкоджена або відкрита шкіра3 Лице і очі4 Відкриті рани і порізи5 Опіки та сонячні опіки6 Єлектричні травми та татуаж Зовнішня шкіра є найбільшим органом нашого тіла, і ми

Як зберігати свіжу жимолістьЯк зберігати свіжу жимолість

Жимолость – дуже ніжна ягода, вона не зберігається тривалий час. У холодильнику або підвалі при температурі близько +1… +2 градуси і високої вологості повітря плоди зберігають свіжість до 10 днів.