Мінеральний маринад — один з найлегших рецептів для шашлику зі свинини. Все, що вам необхідно для його приготування — мінеральна вода (1.5 склянки), цибуля (2 шт.), паприка, сіль і перець. Найкращий варіант для червоного м'яса — винно-оливковий маринад.
Як замаринувати шашлик щоб був Сочный?
Змішайте кефір, воду, сіль, перець, приправи. Помістіть м'ясо в маринад на 3-4 години. Перед тим як смажити, дайте стекти маринаду. Шашлик в такому маринаді виходить смачним і м'яким!
Що додати в шашлик щоб був мягкий?
Для маринаду потрібно подрібнити перець і змішати його з соком і аджикою, потім додати шматки м'яса. Для просочення залишити все на пару годин. За цей час м'ясо ідеально пом'якшиться, і вийде смачний шашлик.
Як замаринувати шашлик з ківі?
Шашлик з ківі і чебрецем Ківі очистити, подрібнити в блендері або натерти на тертці. Лимон розрізати навпіл, вичавити сік 1/4 лимона, а решті цілком відправити до м'яса. Потім додати ківі і чебрець. Перемішати м'ясо і маринувати 2 години.
Хочете дізнатися, як замаринувати шашлик? Рецепт кращого …
Якщо ви питали, як швидко замаринувати м’ясо, значить, поїздка на природу чекає дуже скоро. До м’яса відмінно підходять овочі та зелень. За старою звичкою багато хто бере з собою картоплю, щоб запекти на багатті, але якщо є смачно замариноване м’ясо, то картопля нікому не цікава. …