Яблука – це джерело вітамінів і мікроелементів. Їх додають у пироги, тістечка, тарти і торти, їх можна запікати в духовці, готувати на грилі й карамелізувати на пательні, а ще варити варення та робити джем. Яблука можуть бути одним з інгредієнтів у салаті, рагу та форшмаці.20 серп. 2021 р.
Що можна зробити з кислих яблук?
Яблука кислих сортів найкраще використовувати для приготування м'ясних страв. Вони чудово гармонують в якосты начинки для м'ясних рулетів. Можна тушкувати з ними м'ясо або додавати в страви з курки і риби. Яблуками добре фарширувати свинину, або запікати цілком з куркою або качкою. Кеш
Що можна зробити з яблук на зиму?
Рецепти смачних заготовок з яблук на зиму
- Варення з яблук
- «П'ятихвилинка»
- Варення в мультиварці
- Яблучна пастила без цукру
- Варення часточками «Янтарне»
- Компоти
- З шипшиною і лимоном
- З апельсином без стерилізації
Як приготувати яблука в клярі?
Розігріваємо сковороду, вливаємо олію, щоб прогрілась. Беремо кожне яблучне колечко окремо, вмочаємо в борошно, а потім у кляр. Викладаємо кільця у розігріту олію та обсмажуємо до золотистого кольору з обох сторін. Колечки потрібно подавати з корицею або цукровою пудрою, обирайте за своїм смаком!
Яблука — печені яблука — рецепти — готуємо вдома / NV
Горіхи зроблять десерт ще більш ситним і смачним. Складові: 1. яблуко — 6 шт 2. волоські горіхи — 4 ст. л. 3. мед — 2 ст. л. 4. вершкове масло — 3 …