Ароматний яблучний компот – відмінна заготівля на зиму. Наприкінці серпня починається сезон збору яблук і приготування заготовок на зиму. Щоб зберегти смак і користь фруктів до зими, з них готують варення, повидло і джеми.25 серп. 2021 р.
Що робити з яблук?
Яблуко — їстівний плід яблуні, соковитий та багатий на вітаміни. Цей фрукт вживається в їжу у свіжому, квашеному, печеному вигляді. З яблук роблять джеми, повидла, безалкогольні та алкогольні напої, різні десерти та цікаві страви.
Що можна зробити з кислих яблук?
Яблука кислих сортів найкраще використовувати для приготування м'ясних страв. Вони чудово гармонують в якосты начинки для м'ясних рулетів. Можна тушкувати з ними м'ясо або додавати в страви з курки і риби. Яблуками добре фарширувати свинину, або запікати цілком з куркою або качкою.
Що можна зробити з яблук на зиму?
Рецепти смачних заготовок з яблук на зиму
- Варення з яблук
- «П'ятихвилинка»
- Варення в мультиварці
- Яблучна пастила без цукру
- Варення часточками «Янтарне»
- Компоти
- З шипшиною і лимоном
- З апельсином без стерилізації
Компоти з яблук на зиму: 12 простих і дуже смачних рецептів
У цьому напої також використовують і груші, і яблука. Але куркума надає компоту яскравий колір. Приготований за цим рецептом компот з яблук на зиму – джерело вітамінів. Крім того, відомо, що ця приправа дає багато користі організму. Для цього компоту потрібно взяти: 1. пару груш ; …