Що можна зробити з кореня імбиру лимона

Вода з медом, коренем імбиру і лимоном є потужним детоксикантом печінки, дає прилив сил. Медова суміш з додаванням кореня імбиру і лимона – знахідка для тих, хто хоче скинути пару зайвих кілограмів. Щоденне її вживання допоможе значно прискорити метаболізм і налагодити травлення.

Що робити з кореня імбиру?

Імбир додають до салатів, бульйонів, супів, до овочів, круп, до сиру. Імбир входить до складу сумішей спецій, наприклад каррі, з ним маринують овочі, фрукти і ягоди, готують ароматні десерти, солодку випічку та алкогольні напої.

Як приготувати корінь імбиру?

Візьміть 30 грам кореня (шматочок приблизно в 4-5 см), шкірку очищати зовсім не обов'язково. Натріть його на дрібній тертці. Помістіть в кухоль або термос і залийте окропом (300 мл води) при цьому щільно закривши кришкою. Натертий імбир потрібно настоювати 30-40 хвилин.

Що лікує імбир лимон мед?

Імбир, лимон та мед — цілюща суміш для чаю Сприяє схудненню, знижує рівень холестерину, регулює кров'яний тиск, зберігає здоров'я серця, корисно для роботи мозку. Вживати краще вранці, засіб тонізує та бадьорить.

Имбирь с лимоном : свойства, польза и вред, рецепты
Имбирь с лимоном всегда считался эффективным средством в борьбе со многим недугами.

Related Post

Як зробити серце з паперу орігамі? Крок за кроком інструкціяЯк зробити серце з паперу орігамі? Крок за кроком інструкція

Зміст:1 Підготовка матеріалів2 Основний матеріал – папір3 Додаткові інструменти4 Вирізання та складання основи5 Вирізання квадратного аркуша паперу6 Складання аркуша паперу за спеціальним алгоритмом Орігамі – це давня японська техніка складання

Як виправити пересолений фарш смажений для пиріжківЯк виправити пересолений фарш смажений для пиріжків

Що робити якщо пересолений фарш? У пересолений фарш додається трохи вареного рису, можна приготувати тефтелі. Рис, який піде в котлети, при варінні не солиться, готується звичайним способом. Якщо тефтелі –

Що таке лукум у Туреччині?Що таке лукум у Туреччині?

Рахат-лукум (тур. lokum) кондитерський виріб у вигляді м'яких, напівпрозорих, цукрово-крохмальних кубиків, обсипаних цукровою пудрою.. Для десерту знадобляться: цукор – 500 г; вода – 400 мл; кукурудзяний крохмаль – 150 г;