Ці плоди можна застосовувати в кулінарії і не тільки свіжозірваними, а й можна підсушити ягоди. У сухому вигляді їх перемелюють на борошно і додають в різні булочки. Ще можна подрібнювати сухі ягоди і робити з них напої на зразок чаю. У домашніх умовах з плодів глоду готують різні напої, киселі, джеми, пастилу.1 лип. 2019 р.
Як приготувати настоянку глоду в домашніх умовах?
Для приготування настоянки глоду рецепт передбачає використання подрібнених сушених плодів. Готову сировину заливають 1 літром спирту або горілки, а потім залишають у скляній ємності на 20 днів у прохолодному темному місці. Кеш
Як приготувати глід?
Спосіб приготування
- Помістіть глід в каструльку. Залийте окропом.
- Поставте на водяну баню на 30 хвилин.
- Зніміть ємність та накрийте її кришкою. Дайте засобу постояти протягом 10–15 хвилин. …
- Дорослі вживають відвар по 1/3 склянки 3 рази на день за 30 хвилин до їди.
Для чого використовують настойку глоду?
Настойку глоду призначають при функціональних розладах діяльності серцево-судинної системи (нейро-циркуляторні дистонії таін.), а також як допоміжний лікарський засіб при легких формах порушень серцевого ритму (миготлива аритмія, пароксизмальна тахікардія) та на початкових стадіях артеріальної гіпертензії.
5 корисних рецептів: що можна приготувати з глоду
Одним з найбільш унікальних рецептів є желе з глоду. Для його приготування використовуються найпростіші компоненти, тому його можна з …