Що можна зробити з чорної редьки?
Чорну редьку зазвичай їдять у салатах в тертому чи подрібненому вигляді. Саме так овоч зберігає максимум корисних властивостей. Однак, з редькою можна приготувати багато яскравих і незвичайних страв. Її маринують, смажать, варять і роблять пюре або додають до супів.
Яка користь чорної редьки?
Будучи багатим джерелом вітаміну В, цинку, фосфору тощо, вона ефективно очищує крові від усіх видів токсинів, а також відходів нашого організму. У результаті покращується загальний стан шкіри. Чорна редька містить велику кількість природних антиоксидантів.
Що готують з редьки?
З редиски готують намазки на канапки, її запікають, додають у салат, роблять пироги й супи.
Салат з чорної редьки – 13 рецептів
Щоб приготувати смачний і корисний салат з чорної редьки з морквою, слід запастися: чорною редькою – пару штук; морквиною; свіжим огірком; яєчком вареним; часником – пару зубів; салатними …