Що можна зробити з брокколі на вечерю

Броколі можна вживати в сирому вигляді, варити, запікати, готувати на грилі, робити крем-суп, просто додавати в м'ясний або овочевий суп, а також робити начинку для пирогів, кіша й додавати в салати. У приготуванні страв можна використовувати свіжий продукт або заморожений.

Як приготувати капусту брокколі?

Як варити брокколі

  1. Розберіть капусту на суцвіття. Я люблю великі шматочки діаметром 6-7 сантиметрів.
  2. Киньте їх у вже киплячу підсолену воду.
  3. Якщо хочете отримати хрусткі овочі, варіть 3-4 хвилини після повторного закипання. Цілком готовою, і при цьому не розвареною, капуста буде за 5 хвилин.

Кеш

Як приготувати брокколі в клярі?

Злегка збийте яйця з молоком і сіллю, посоліть і поперчіть. В одну тарілку насипте борошно, а у другу — панірувальні сухарі. Суцвіття броколі обкачайте у борошні, потім умочіть в яйце і запаніруйте в сухарях. Розігрійте сковороду з олією і обсмажте запаніровану капусту з усіх боків до рум'яної скоринки.

Що можна зробити з качана броколі?

Його не прийнято вживати в їжу, так як він досить жорсткий і гіркуватий на смак. Втім, це і не забороняється, особливо якщо броколі виросла на вашому городі. В такому разі стебло можна дрібно натерти і використовувати отриману масу для приготування салатів, млинчиків або супу, інформує Ukr.

Що приготувати на вечерю: 3 рецепти смачних і легких страв …
Редакція FoodOboz ділиться 2 рецептами дуже простих і смачних страв з броколі, які готуються елементарно, але при цьому виходять завжди дуже …

Related Post

З чого розвиваються колючки у глодуЗ чого розвиваються колючки у глоду

Гілки багатьох видів озброєні безлистими колючками завдовжки від 5 мм до 10 см, що розвиваються із пазушних бруньок. У азійських і європейських видів глоду колючки маленькі або їх немає зовсім.

Чим можна замінити чорний харчовий барвник?Чим можна замінити чорний харчовий барвник?

Його одержують із: чорнила каракатиці; чорних оливок; какао сорту «голландський ультра». Добути природний барвник червоного або ніжно-рожевого відтінку для крему або желе, допоможуть овочеві та ягідні культури: томат та буряк;