Броколі можна вживати в сирому вигляді, варити, запікати, готувати на грилі, робити крем-суп, просто додавати в м'ясний або овочевий суп, а також робити начинку для пирогів, кіша й додавати в салати. У приготуванні страв можна використовувати свіжий продукт або заморожений.
Як приготувати капусту брокколі?
Як варити брокколі
- Розберіть капусту на суцвіття. Я люблю великі шматочки діаметром 6-7 сантиметрів.
- Киньте їх у вже киплячу підсолену воду.
- Якщо хочете отримати хрусткі овочі, варіть 3-4 хвилини після повторного закипання. Цілком готовою, і при цьому не розвареною, капуста буде за 5 хвилин.
Кеш
Як приготувати брокколі в клярі?
Злегка збийте яйця з молоком і сіллю, посоліть і поперчіть. В одну тарілку насипте борошно, а у другу — панірувальні сухарі. Суцвіття броколі обкачайте у борошні, потім умочіть в яйце і запаніруйте в сухарях. Розігрійте сковороду з олією і обсмажте запаніровану капусту з усіх боків до рум'яної скоринки.
Що можна зробити з качана броколі?
Його не прийнято вживати в їжу, так як він досить жорсткий і гіркуватий на смак. Втім, це і не забороняється, особливо якщо броколі виросла на вашому городі. В такому разі стебло можна дрібно натерти і використовувати отриману масу для приготування салатів, млинчиків або супу, інформує Ukr.
Що приготувати на вечерю: 3 рецепти смачних і легких страв …
Редакція FoodOboz ділиться 2 рецептами дуже простих і смачних страв з броколі, які готуються елементарно, але при цьому виходять завжди дуже …