Також батат можна смажити, варити чи запікати — він відмінно поєднується з кашами та вареними овочами. Нерідко з нього роблять пюре, додають до супів і навіть м'ясних страв — наприклад, котлет. Десертні сорти батату використовують при приготуванні пастили, повидла чи варення.27 січ. 2021 р.
Що можна приготувати з батат?
Що приготувати з батату
- Хумус з батату …
- Крем-суп з батату …
- Тости з бататом …
- Запечений батат з кукурудзою та квасолею …
- Пюре з батату …
- Панкейки з батату …
- Боул з печеним бататом, кіноа і нутом …
- Гратен із батату
Кеш
Як правильно їсти батат?
Цей коренеплід за текстурою і способом приготування нагадує картоплю, але має помаранчевий колір і злегка солодкуватий присмак. За смаком це щось середнє між картоплею і гарбузом. Батат відмінно поєднується з м'ясом, спеціями, зеленню, овочами. Також використовується в десертах. Кеш
Кому не можна їсти батат?
Кому не можна їсти батат?
- тим, хто страждає на хвороби шлунку, такі як виразка, бо батат може негативно впливати на слизову оболонку;
- батат містить речовини, що за структурою схожі на гормон прогестерон, тому деякі лікарі припускають, що він здатен впливати на гормональний фон у вагітних жінок.
Страви з батата – 9 простих рецептів приготування з …
Салат з бататом і авокадо – оригінальна, смачна і ситна закуска для вашого столу. Така страва можна подавати до обіду, вечері або в рамках святкового меню. Якщо ви хочете урізноманітнити звичний раціон, то цей покроковий рецепт точно для вас. Обов’язково беріть на замітку! Час …