З нарізаного на шматочки черствого батону виходять смачні грінки до сніданку, які готуються за 5 хвилин: хліб потрібно занурити у суміш зі збитих з молоком яєць і підсмажити на вершковому маслі. Із засохлих скоринок хліба роблять чудовий домашній квас, рецепти кого не важко знайти на теренах інтернету.24 лип. 2018 р.
Що зробити зі старого хліба?
Викинути не можна приготувати: 9 рецептів, як використати підсохлий хліб
- Французькі тости Print. Інгредієнти …
- Гарячі бутерброди з сиром Print. Інгредієнти …
- Часниковий пиріг Print. Інгредієнти …
- Яєчня в гнізді Print. Інгредієнти …
- Швидкий сніданок Print. …
- Запечений багет із сиром Print. …
- Грінки з беконом Print. …
- Хлібні кнедлики Print.
Кеш
Що можна зробити з черствої булки?
5 способів використання черствого хліба:
- Освіжити. Можна покласти черствий хліб в мікрохвильовку на 10 секунд, щоб швиденько освіжити хліб.
- Повторно зволожити. …
- Приготувати перекуси на обід про запас. …
- Панірувальні сухарі – це помічники, які часто стають в пригоді. …
- Піца – завжди вирішення.
Як пом якшити черствий хліб?
На дно каструлі налийте воду, щоб до сита залишилося близько 10 сантиметрів. Увімкніть газ і доведіть воду до кипіння. Тримайте хліб над киплячою водою 5 хвилин. Шматочки хліба періодично можна повертати, щоб вони розм'якшилися рівномірно.
Что приготовить из батона (5 самых популярных рецептов)
Часто бывает такое, что свежий хлеб уже куплен, а старый так и не был съеден. Конечно же, выбрасывать старый хлеб совсем не хочется, и в таком случае как раз пригодятся рецепты на тему, что приготовить из батона …