Насолоди (candy) є основною частиною кенді бару. Це можуть бути шоколадні цукерки ручної роботи, цукати, карамельки, льодяники, різнокольорові драже. Слід враховувати, щоб їх мало бути дуже багато. І навіть якщо їх майже ніхто не братиме – вони послужать прекрасним декором для солодкого столу.
Кенді бар – це яскраво оформлений стіл, на який ставляться частування та напої. … Підійдуть такі ємності:
- підставки на ніжці;
- вазочки;
- баночки із кришками;
- тарілочки, що повторюють форму тістечок;
- цукерниці;
- баночки для напоїв з кришками та отворами під трубочки;
- високі ємності.
Вибираємо солодощі для кенді–бару
- Пироги Окремою окрасою солодкого столу може стати невеликий торт у центрі композиції або відкриті тарти із ягодами. …
- Капкейки.
- Кейк-попс і кейк-бол.
- Кошички з кремом.
- Цукрові кристали.
- Макарунс …
- Імбирне печиво та пряники.
- Лакричні палички та цукерки
склад кенді–бару
- Капкейки. Маленькі кекси тістечка з начинкою з фруктів, ягід, шоколаду та карамелі. …
- Кейк-попси. Цей кондитерський виріб є невеликим бісквітним тістечком на шпажці. …
- Маффіни. Невеликі круглі кекси, які зовні схожі на капкейки, проте менш калорійні.