Що використовують для виробництва сірників?
Сірники зазвичай виготовляють з деревини або іноді з грубого паперу, картону. Дерев'яні сірники продають у коробках, а паперові сірники — у пакетиках або книжечках. На одному кінці сірник має голівку, вкриту запалювальною речовиною та енергетичним окисником.
Як зробити пишні сирники?
Приготування
- Сир і яйця перебити блендером в однорідну масу.
- Додати дрібку солі і борошно. …
- Поверхню присипати борошном і руками сформувати сирники.
- Обсмажити на суміші вершкового масла і рослинної олії до рум'яної скоринки 3-4 хвилини з кожного боку на помірному вогні.
Скільки треба смажити сирники?
Розігрійте сковороду на середньому вогні, додайте на сковороду масло, і починайте смажити сирники. В середньому, для кожної сторони потрібно 3-5 хвилин. Коли сирники будуть готові, подавайте на стіл теплими, можна зі сметаною. Кеш
12 кращих рецептів сирників: які ви приготуєте?
Приготування: 1. Розітріть сир з яйцями, цукровим піском і ванільним цукром. Збийте міксером, насичуючи масу бульбашками повітря. 2. Введіть сметану, манку, розпушувач і розтоплене вершкове масло. Залиште настоятися 15 хвилин в теплому місці. 3. Добре перемішайте …