З гострого перцю готують аджику, його маринують. Маринований перець подають як закуску, використовують для приготування салатів. Гострий перець обсмажують і готують з нього мариновану гостру закуску. З перцем готують сендвічі, подають перець зі стейками або з просто підсмаженим на грилі м'ясом.
Що можна приготувати з червоного перцю?
Перець болгарський червоний
- Аджика сира Аджика – це досить поширена приправа або ж навыть соус, який користується неабиякою популярністю. …
- Лечо …
- Перець фарширований капустою …
- Смачний сніданок в духовці …
- Мариновані кабачки з помідорами …
- Кетчуп із болгарським перцем …
- Кетчуп класичний …
- Мариновані баклажани з перцем
Що можна зробити з солодким перцем?
Страви з болгарського перцю
- Заливний пиріг з капустою …
- М'ясний салат з овочами по-корейськи …
- Салат Табуле …
- Фріттата з беконом, болгарським перцем та кукурудзою …
- Овочевий суп з куркою та вершками …
- Фарширований перець …
- Чілі кон карне …
- Свинина з кисло-солодким перцем
Що можна зробити з перцю чилі?
Чилі використовують як приправу до самих різних видів страв: гаряче, супи, соуси, салати, маринади. У борщі, супи та інші гарячі страви червоний перець додають у свіжому вигляді або у вигляді порошку. Салати, особливо зі свіжих овочів, найчастіше заправляють маринадом, приготованими на основі свіжого чилі. Кеш
Застосування червоного гострого перцю – що готувати …
Перець червоний гострий — це пекучий овоч, стручковий перець з родини пасльонових, роду Capsicum, п’ять видів якого мають кулінарне застосування. У кожному виді культивуються тисячі сортів.