Солодкий стіл або кенді-бар може бути доповненням до банкету або фуршету або бути єдиним частуванням для гостей. … Меню солодкого столу включає:
- Торт на день народження. …
- Капкейки. …
- Маффіни. …
- Кейк-попс. …
- Макаруни. …
- Частування ручної роботи: зефір, мармелад, шоколадні цукерки.
Отже, на солодкий стіл можна поставити: капкейки, кейкпопси, зефір, пастилу, маршмеллоу, печиво, тістечка, тарталетки, порційні пиріжки з фруктовою начинкою, фрукти в шоколаді та цукерки. З напоїв – це може бути молоко, сік та безалкогольні коктейлі. Подібні
Крім торта, на столі також мають бути інші солодощі: мармелад, зефір, печиво, шоколадні цукерки, пастила. Не забудьте про напої. Хтось воліє каву, інші чай, третій сік.