Що можна нарізати на Овочерізці: повний перелік

Овочерізка – це незамінний кухонний прилад, який значно спрощує процес приготування їжі. З його допомогою можна швидко і легко нарізати різні овочі та фрукти, заощадивши велику кількість часу. Але що саме можна різати на овочерізці?

Першим на думку спадають овочі – морква, картопля, цибуля, помідори, огірки та багато інших. Відмінною особливістю овочерізки є можливість нарізування продуктів різної форми: тонкі кружальця, смужки, кубики і навіть картоплю для фрі.

Овочерізка також ідеально підходить для нарізування фруктів – яблук, груш, апельсинів, бананів. Завдяки розміру нарізки, що регулюється, можна отримати ідеально однакові шматочки, що особливо зручно для приготування фруктових салатів і десертів.

Крім того, овочерізка можна використовувати для нарізки сиру, ковбаси та інших продуктів. Цей універсальний прилад справді значно спрощує кулінарні процеси та дозволяє отримувати ідеально нарізані продукти за лічені хвилини.

ОвочіМожна різати на Овочерізці
КартопляТак
МоркваТак
БурякТак
ОгіркиТак
ПомідориТак
БрокколіТак
Кольорова капустаТак
СелераТак
ЦибуляТак
ЧасникТак

Для чого призначена овочерізка?

Овочерізка для томатів Vertex призначена для того, щоб нарізати помідори на рівні круглі скибочки для салату, сандвічів, гамбургерів і не тільки. Даний пристрій дуже полегшує процес нарізки, а тим самим скорочує час приготування ваших улюблених страв!

Які овочі можна нарізати соломкою?

Соломкою нарізають морква, картопля, буряк, болгарський перець. Цей вид подрібнення застосовують для засмажок та гарнірів.Нарізані таким чином інгредієнти зазвичай додають страви азіатської кухні. Довжина соломки може змінюватись, у зв'язку з чим розрізняють кілька видів цієї нарізки.

Яка овочерізка нарізає варені овочі?

Опис Овочерізка «Вінегрет» допоможе нарізати варені овочі чи фрукти кубиками. Виріб використовується для нарізки салатів, для декору страв, приготування закусок.

Які форми нарізки овочів використовують у кулінарії?

Типи нарізки продуктів: техніки та види з фото

  • Брюнуаз (brunoise) – дрібні кубики з ребром 1-3 мм.
  • Дрібний брюнуаз чи сизле (fine brunoise, cisele) – ще дрібніші кубики, ніж брюнуаз.
  • Середні кубики – кубики з ребром 5-7 мм. …
  • Жульєн (julienne) – дрібна соломка довжиною 3-4 см і товщиною 1-3 мм.

Related Post

Пеларгонія плющелиста ампельна описПеларгонія плющелиста ампельна опис

Воно п'ятилопатеве, м'ясисте, зелене або біло-строкате, від 3см до 6см шириною. Квітки пеларгонії плющелистої мають зіркоподібну і кактусоподібну форми. Вони розташовуються на довгих квітконосах і зібрані в парасолькові суцвіття діаметром

Плеті огірків в’януть і сохнуть що робитиПлеті огірків в’януть і сохнуть що робити

З-за чого в'яне листя на огірках У спекотний сонячний день листочки можуть почати в'янути через надмірно високу температуру і прямі промені сонця. Для того щоб врятувати рослини, їх необхідно рясно

Як швидко приготувати напій з горілкиЯк швидко приготувати напій з горілки

Чим можна розбавити горілку? Як розбавляти горілку соками Томатний сік Майже кривава Мері, але про цей коктейль зараз говорити не будемо, тому що він складніший, у ньому багато інгредієнтів. …