Що краще садити після часнику наступного року

Особливо добре ростуть після часнику, овочі сімейства бобових, огірки, кабачки і ранні сорти картоплі. Дуже добре і комфортно відчуває себе полуниця, посаджена на місце часнику. Кущики її будуть більш здоровими і урожай можна зібрати хороший.

Що можна садити після цибулі і часнику?

Зелень Після цибулі та часнику добре сіяти пряну зелень. Хороший урожай дадуть петрушка, кріп, шпинат, салат, кінза, рукола. Якщо є необхідність покращити родючість ґрунту, то на місці після цибулі та часнику досвідчені дачники сіють білу гірчицю, віку або фацелію.

Коли садити часник у 2023 році?

Цибулю на ріпку садимо 6, 7, 10, 11, 14, 15, а на зелень — 3, 4, 10, 11, 23, 24, 30, 31 травня. Часник найкраще посадити, згідно з посівним календарем, 3, 4, 10, 11, 30 31 травня. Загалом травень 2023 року щедрий на сприятливі для роботи з рослинами дні. І це дуже добре!

Що можна садити поряд з часником?

Така сівозміна дуже ефективна і дозволяє отримати багатий врожай і ягід, і часникових головок. Часник можна висаджувати вперемішку практично з будь-якою зеленню. Прекрасно себе почувають поряд із часником абсолютно усі види салатів, кріп, петрушка, м'ята, базилік, шпинат і коріандр.

Що можна садити після часнику на грядці на …
Відмінно приживаються на грядках після часнику бобові культури. Вони здатні швидко компенсувати недолік мінералів, відновивши баланс. Деякі садівники чергують часник з огірками, щороку змінюючи ці рослини. Огірки виділяють велику кількість азоту, що сприятливо позначається на …

Related Post

Психологи рекомендують: найкращі книги для читанняПсихологи рекомендують: найкращі книги для читання

Зміст:1 Які книжки радять прочитати психологи?2 Яка книга з психології найкраща?3 Що почитати щоб почати розумітися на психології?4 Які книги потрібно прочитати психологу-початківцю? У світі психології існує безліч книг, які

Який смак у Швепса Рашн Оріджинал?Який смак у Швепса Рашн Оріджинал?

Russchian має освіжаючий смак і аромат лісових ягід, з легкими нотками гібіскусу та приємною гіркуватістю. Спочатку цей смак був створений барменами для змішування та створення унікальних коктейлів з горілкою, а