Як правильно приготувати горох?
Промийте горох кілька разів під проточною водою. Пересипте горох в каструлю і залийте 400 мл холодної води. Поставте на середній вогонь, а потім зменшіть його до мінімального після закипання крупи. Варіть горох 20 хвилин, знімаючи пінку.
Що можна подати до горохового пюре?
Горох перекладаємо в чашу блендера разом із протушкованою цибулею та морквою, додаємо трохи відвару (спочатку 50-60 мл, потім можна додати ще) і перебиваємо блендером до отримання потрібної консистенції. Подаємо горохове пюре зі шматочками ковбаси або нарізаною зеленню на обід чи вечерю.
Для чого замочувати горох?
Варіння гороху Якщо попередньо замочити горох, бобові розбухнуть та стануть м'якшими, тому час приготування скоротиться. Цілі горошини будуть варитися 40-60 хвилин, подрібнені – 30-45 хвилин. Також можна приготувати горох у мультиварці, час складе приблизно півтори години у режимі тушкування.
Рецепты блюд из гороха: что можно приготовить?
Очень вкусным и сытным блюдом являются гороховые котлеты. Для их приготовления необходимо отварить горох до полной готовности, а на оставшемся гороховом отваре отдельно приготовить …