Скільки часу потрібно сушити фрукти в сушарці?
Помити, нарізати достиглі тверді фрукти, або поділити навпів, видаливши кісточку, виверніть шкірку. Сушимо приблизно 10-14 години при температурі 55 ° C. Кеш
Як правильно сушити овочі в сушарці?
Як сушити буряк чи моркву
- Миємо, чистимо.
- Натираємо на крупну терку.
- Викладаємо в лоток щільно, але в один шар у сушарку.
- Всі овочі мають бути ідеально висушеними. Жодного вологого шматочка не має бути.
- Морква сушиться 4-5 годин, буряк – 6-7 годин
Як сушити виноград на родзинки?
Родзинки в духовці Розігрійте духовку до температури 70 градусів. Викладіть виноградини на деко, застелене пергаментом, в один шар. Поставте їх у теплу духовку, залишивши дверцята трохи прочиненими – так швидше буде випаровуватися волога. Можна сушити одразу декілька дек ягід. Кеш