Що робити якщо варення рідке?
Варення перед викладанням у пиріг просто слід загустити. Часто господині загущають рідке варення, проваривши його кілька хвилин із крохмалем, борошном, вівсяними пластівцями або панірувальними сухарями.
Як згустити варення з вишні?
Варення можна загустити різними способами, а саме агар-агар, борошно,манка,желатин.
Скільки потрібно варити варення з вишні?
Спочатку помістити в каструлю малину, додати половину цукру, поставити на плиту. На середньому вогні довести до кипіння, додати решту цукру та вишні, перемішати і знову довести до кипіння. Варити варення на слабкому вогні протягом 40-50 хвилин, помішуючи час від часу та знімаючи піну.
Варення з вишні: 6 кращих рецептів – «Поличка»
Звісно ж, на приготування такого варення піде значно більше ніж 5 хвилин, одне тільки очищення ягід від кісточок довготривалий процес. Назва «П’ятихвилинка» виникла лише через час самого варіння після закипання – 5 хвилин.