Риба відмінно поєднується із вершками, спаржевою квасолею та м'якою картоплею. Хоча ніхто не забороняє експериментувати з першими стравами. Спробуйте подати до столу суп із прозорим рибним бульйоном чи томатним пюре. Салат можна приготувати з риби, запеченої в духовці, консервованої, замаринованої або солоної риби.
Яку рибу приготувати на вечерю?
Риба – один з найкращих варіантів, коли йдеться про здорову і смачну вечерю. Лосось, минтай та інші види морської риби – відмінні джерела білка та омега-3 жирних кислот. Вони також низькокалорійні, що робить їх ідеальним вибором для легкої вечері.
Що їсти з рибою?
Найкраще поєднувати рибу з овочами, зокрема з помідорами, картоплею, цибулею, зеленню, морквою. Найкраще готувати тушковані, варені, свіжі та мариновані овочі. Також з рибою чудово поєднується сік лимона, він сприяє кращому перетравленню білкової їжі.
Яку рибу приготувати?
Для варіння підходить багато видів риби. Особливо – путасу, камбала, форель, сардинелла, морський окунь, скумбрія, палтус, тріска, ставрида. Риба для перших страв.
Страви з риба – рецептів на сайті: 15
Риба може виступати в якості начинки для пирогів, а також фарширування овочів. Доповнюють смак готових страв з риби такі продукти як огірки, цибуля, хрін, лимон.