Яка користь від редьки?
Вживання редиски запобігати розвиткові ракових захворювань, підтримує здоров'я матки, підвищує настрій, запобігає розвитку варикозу. Овоч покращує обмін речовин, допомагаючи боротися із зайвою вагою, формує здорову мікрофлору кишківника, позбавляє від закрепів, сприяє виведенню зайвого холестерину, розріджує кров.
Коли садити Маргеланську редьку?
Висівати маргеланську редьку зручно на грядки, які звільняються в середині літа. Зазвичай це відбувається після збору зелені – салату, кропу, зеленої цибулі, часнику, шпинату, цвітної капусти ранніх термінів дозрівання. Після ранньої білокачанної капусти редьку садити небажано.
Скільки можна їсти редьки?
Дієтологи радять не вживати редиску кожен день, оскільки можна викликати дискомфорт в кишечнику. А також вживати натщесерце, оскільки гірчичні масла здатні викликати сильний опік слизової оболонки. Безпечною нормою є – до 300 грам редиски на добу.
Маргеланська редька: фото, користь та шкода, рецепти …
Маргеланська редька: фото, користь та шкода, рецепти приготування, калорійність Зелена редька – скарбниця вітамінів та мікроелементів.