Овоч покращує обмін речовин, допомагаючи боротися із зайвою вагою, формує здорову мікрофлору кишківника, позбавляє від закрепів, сприяє виведенню зайвого холестерину, розріджує кров. Маски з редиски зволожують шкіру, покращують вирівнюють колір обличчя.
Що буде якщо їсти редиску кожен день?
Дієтологи радять не вживати редиску кожен день, оскільки можна викликати дискомфорт в кишечнику. А також вживати натщесерце, оскільки гірчичні масла здатні викликати сильний опік слизової оболонки. Безпечною нормою є – до 300 грам редиски на добу. Кеш
Кому не можна їсти редиску?
Кому редиску їсти не можна Овоч протипоказаний при гіперфункції щитовидної залози, подагрі, гастриті та виразці у стадії загострення. Зазначимо, що цього року ціни на ранній овоч трохи кусючі. Кеш
Що корисного в редисці?
ідеальний весняний продукт! Редиска є хорошим джерелом вітаміну С, котрий підтримує здоров'я шкіри та кровоносних судин. Одна склянка редиски, тобто приблизно порція салату, містить 30% добової норми цього антиоксиданту.
Редиска – користь і шкода, калорійність – як вибирати редис
Редиска: корисні властивості для організму і шкода. Калорійність редиски та інші характеристики. Як правильно вибирати редис, читайте корисні поради на Smachnonews 24.