Рецепт як зробити мигдальне борошно

Як подрібнити мигдаль на борошно?

Насамперед, подрібнювати мигдаль потрібно невеликими порціями і недовго. Найкраще в пульсуючому режимі, що є з зупинками, струшуючи кавомолку. Справа в тому, що при нагріванні горіхів (ножі кавомолки сильно нагріваються в процесі подрібнення) почне виділятися масло, через що борошно може злипнути грудочками. Збережена копія

Як правильно подрібнити мигдаль?

Замість кухонного комбайна можна скористатися кавомолкою. І тут подрібнюйте горіхи невеликими партіями. Борошно з мигдалю в оболонці вийде темніше, грубіше, але текстурніше, ніж бланшованого. Так само можна подрібнити інші горіхи: фундук, волоські, кешью тощо.

Related Post

Як можна назвати слово стежкаЯк можна назвати слово стежка

Як називається стежка інакше? стежка – іменник, має такі синоніми: стежка доріжка стежка Збережена копія Як можна назвати слова стежка? стежка, дорога, просіка, путівець, шлях, колія, бруківка дорога, просіка, путівець,

Як правильно додати воду в кавоварку Saeco: докладна інструкціяЯк правильно додати воду в кавоварку Saeco: докладна інструкція

Зміст:1 Як правильно запустити кавоварку саеко?2 Як правильно промити кавоварку Saeco?3 Як приготувати кавоварку Saeco?4 Куди засипати мелену каву в кавоварку Saeco? Кавомашини Saeco пропонують можливість насолоджуватися свіжозвареною кавою у