Як подрібнити мигдаль на борошно?
Насамперед, подрібнювати мигдаль потрібно невеликими порціями і недовго. Найкраще в пульсуючому режимі, що є з зупинками, струшуючи кавомолку. Справа в тому, що при нагріванні горіхів (ножі кавомолки сильно нагріваються в процесі подрібнення) почне виділятися масло, через що борошно може злипнути грудочками. Збережена копія
Як правильно подрібнити мигдаль?
Замість кухонного комбайна можна скористатися кавомолкою. І тут подрібнюйте горіхи невеликими партіями. Борошно з мигдалю в оболонці вийде темніше, грубіше, але текстурніше, ніж бланшованого. Так само можна подрібнити інші горіхи: фундук, волоські, кешью тощо.