Як приготувати рагу з цвітної капусти?
Приготування:
- Подрібнюємо цибулю. …
- На олії обсмажуємо цибулю, додаємо моркву.
- Додаємо капусту, кабачки, перець, тушкуємо під кришкою близько 10 хвилин.
- Потім додаємо помідори, солимо, перчимо, додаємо дрібно нарізаний часник, тушкуємо до готовності.
- Готове рагу посипаємо подрібненою зеленню.
Кеш
Як варити брокколі і цвітну капусту?
Скільки варити броколі свіжу Свіжа капуста готується 5-7 хвилин після закипання води. Якщо суцвіття великого розміру час можна збільшити на пару хвилин. Готовий продукт треба 5 хвилин потримати під кришкою.
Як правильно приготувати цвітну капусту?
Цвітну капусту промити, розібрати на суцвіття. Закип'ятити 1.5-2 л. води і посолити. Варити капусту 3 хвилини, потім відкинути на друшляк і дати охолонути.
Користь і приготування рагу з цвітної капусти
Рагу з цвітної капусти можна приготувати з додаванням брокколі, картоплі, моркви, помідорів та інших овочів на ваш смак.