Пшенична крупа – це перемелені зерна пшениці, а пшоно отримують із злаку під назвою просо.
Кому не можна їсти пшоняну кашу?
Шкідливість пшона та протипоказання пшоняної каші Пшоняну і пшеничну кашу рекомендується їсти з обережністю при захворюваннях шлунково-кишкового тракту, особливо при гастриті та виразках, а також при непереносимості будь-яких елементів у складі.
Що лікує пшоно?
Пшоно перешкоджає росту жирових клітин, має позитивний вплив на роботу серцево-судинної системи, печінки та кровотворення. Пшоно в народній медицині цінується як продукт, що дає силу, зміцнює тіло. Пшоняна каша наповнює організм енергією, а також виводить зайві мінеральні солі з організму.
Що таке пшоняна каша?
Що таке пшоно? Пшоно – це сонячно-жовті крупинки округлої форми, зерна злакової культури проса. Для отримання крупи зерна очищають від квіткових плівочок і оболонок методом шліфування.
З якого злаку роблять пшоно – дізнаємося подробиці і секрети …
Найчастіше, коли ми купуємо крупу на кашу, ми вибираємо рівну, красиву і жовту, як яєчко, тобто шлифованную. Якщо згадати, з якого злаку робиться пшоно, то можна уявити звичайне просо, укладену в гладеньку оболонку. При обробці вона знімається, а сама крупа піддається …