Інгредієнти: 2 кг овочів, 2 лимона, 300 г горіхів, 1,6 кг цукрового піску. Як готувати: Кабачки нарізати невеликими кубиками і викладати в ємність для варіння шарами, пересипаючи цукром. Коли суміш пустить сік, все шматочки потрібно вибрати шумівкою, а сироп поставити варитися на сильному вогні близько 15 хвилин.
Що можна приготувати з кабачків?
Найчастіше з кабачка готують млинці, оладки, салати, рагу, пасту, напої, рататуй, запіканки та пироги. Також їх маринують, солять, консервують та роблять заготовки на зиму.
Як Пожарити смачно кабачок?
Пательню розігрійте, налийте на неї оливкову олію та теж трохи прогрійте. Прикрутіть вогонь до мінімуму. Тепер час смажити кабачки: для цього кожну скибочку кабачка обваляйте у борошні зі спеціями та обсмажте на пательні до золотистого стану.
Що можна приготувати з кабачків швидко?
Що приготувати з кабачків: рецепти приготування швидких та простих страв
- Закуска з кабачків та сиру Рецепт приготування закуски з кабачків та сиру …
- Котлети з кабачків …
- Оладки з кабачків …
- Пиріг з кабачками …
- Крем-суп з кабачків …
- Спагеті з кабачків …
- Запіканка з кабачків, хлібу та сиру …
- Рулетики з кабачками та куркою
Варення з кабачків рецепт – як приготувати …