Як правильно варити варення з груш?
Варення грушеве з лимоном Лимони вимити, нарізати кружечками, видалити насіння. Залити їх окропом, варити 3 хвилини. Відвар злити у миску, додати туди ж цукор і приготувати на ньому цукровий сироп (довести до кипіння). Киплячим сиропом залити підготовлені груші та лимонні шматочки, витримати 1 годину. Кеш
Скільки часу варити варення з груш?
Груші в сиропі поставити на середній вогонь і довести до кипіння. Після закипання варити 5 хвилин. Потім зняти з вогню і поставити варення на 12 годин в холодильник. Повторіть варіння і охолодження ще 2 рази. Кеш
Скільки часу стерилізувати груші в банках?
У каструлю налити гарячу воду, на дно покласти спеціальне кільце, дошку або рушник. Поставити банку в воду стерилізувати. Після закипання води груші стерилізують 40 хвилин.
Варення з груш: Три найкращі рецепти : Ням ням за 5 …
груші – 1 кг; банани – 2,5 кг; лимони – 2 шт .; апельсини – 2 шт .; цукор – 2 кг. Як готувати: Банани почисти від шкірки, наріж кружечками. У каструлю видави сік апельсинів і лимонів, прибери з соку …