Духовка — 40 хвилин при температурі 180 градусів Мікрохвильовка — 5 хвилин на максимальній потужності
Як правильно сушити гарбузове насіння в духовці?
Сушити насіння в духовці можна як дуже швидко, так і повільніше. Ми розповімо про обидва методи. Повільне сушіння займе 1-1,5 години. Треба нагріти духовку до 60-80-ти градусів за Цельсієм, викласти насіння на деко в один шар та помішувати його кожні 30 хвилин, аби воно не пригоріло. Кеш
Як смажити насіння в духовці?
Закладка насіння в духовку Відправляємо насіння з сіллю в духовку, де при 150 градусах обсмажуємо їх на протязі 20 хвилин. Тепер пробуйте готовність зерняток, не вимикаючи вогонь, стільки часу, скільки буде потрібно. Зазвичай необхідно ще 5-7 хвилин.
Як зібрати насіння з гарбуза?
Як зібрати насіння гарбуза
- Розкласти насіння на деко в один шар.
- Духовку розігріти до 40 градусів.
- Поставити деко всередину, дверцята залишити напіввідчиненими.
- Періодично (раз в 30 хвилин) насіння перемішувати.
- Через 1,5–2 години духовку вимкнути, деко з насінням виставити назовні.
Як смажити гарбузове насіння в духовці – покроковий рецепт
Підсмажте гарбузове насіння . Запікайте насіння при температурі 180 С впродовж 15 хвилин або до золотистого кольору.