Як правильно обробити свинячу голову?
Свинячі голови обробляють за такою схемою: відокремлення вух, шпарення, видалення волосу та щетини, обпалення, обчищання від залишків обгорілої щетини та епідермісу, розрубування голів, виймання мозку. На підприємствах використовують спеціальні агрегати (рис.
Що можна приготувати з голови свині?
Зельц — це сама безпрограшна закуска для господині, яка не хоче довго стояти біля плити, але при цьому вирішила здивувати гостей чимось вишуканим. Так-так, не дивуйтеся. Попри те, що зельц вариться досить довго, від вас буде потрібно зовсім небагато зусиль. Кеш
Скільки варити голову свині?
Ставимо каструлю на вогонь, доводимо до кипіння і варимо протягом 5-6 годин. Через 6 годин знімаємо каструлю з вогню і розбираємо свинячу голову. Кеш
Прессованное мясо из свиной головы. – YouTube
Прессованное мясо свиных голов – это очень вкусное, оригинальное и необычное блюдо. оно прекрасно подойдёт на праздничный стол. В чем-то такое мясо похоже на зельц или сальтисон, но более плотное, …